Site icon IELTS Fever

Music & Newspaper And Magazine IELTS Speaking Part 1 Questions With Answer

Music & Newspaper And Magazine IELTS Speaking Part 1 Questions With Answer (1)
4/5 - (1 vote)

Music & Newspaper And Magazine IELTS Speaking part 1 Questions With Answers. These are the IELTS Speaking part 1 Topics and Questions on general topics about your life. Your answers will be from your life and experience.


Music & Newspaper And Magazine IELTS Speaking Part 1 Questions With Answer

Question 1:- What’s your favourite kind of music?

Answer- To be honest, I like all kinds of music, but one of my favourites is folklore or classic. That music also has sense.

Question 2:- Do you like to listen to live music?

Answer – Yes, I do; I love to listening music even it is one of my way of relaxation. Whenever I travel, I also do this.

Question 3:- Is live music popular in your country?

Answer –Yes, Indian people like to go on a consort; it is a different and memorable experience as compared to hearing singer songs at home or on a device.

Question 4:- Have you ever been to a concert before? Or Have you ever been to a musical performance?

Answer –To be honest, I haven’t been to a concert yet although, if I get a chance then I will never miss the boat.

Question 5:- Do you often read newspapers?

Answer –Yes, when I was a sophomore student since I developed the reading tabloid habit. I read the newspaper early in the morning with a cup of tea.

Question 6:- Do you prefer to read local news or international news?

Answer –I like to read local news more than international, although, after corona strict, I started to read digitally, in mobile I got both so I also read world news.

Question 7:- Which is more popular where you live, newspapers or magazines?

Answer –In my town, dailies are more popular than magazines. The primary reason is that nowadays youth don’t prefer to read something than older do. T

Question 8:- Do many people today read newspapers?

Answer –It is very hard to say, but those who live to get updated read it.

Question 9:- In the future, do you think more people than today will read magazines or fewer people?

Answer –I believe that number of tabloid readers will shrink down with time, ever it declining now because of less time from the regular routine and less interest.

Question 10:- Do you think newspapers will be very important to you in the future?

Answer –Why not? It is the best way to get wisdom about what’s going on around.

Follow Us on IELTSFever Twitter for more updates 

Also Read Some Think that Quality Art Can Be Made by Anyone

Pages Content

Exit mobile version