New Activities IELTS Speaking Part 1 Questions With Answer

New Activities IELTS Speaking Part 1 Questions With Answer. These are the IELTS Speaking part 1 Topics and Questions on general topics about your life. Your answers will be from your life and experience.


New Activities IELTS Speaking Part 1 Questions With Answer

Question 1:- What activities would you like to try?

Answer:- I like to try outdoor activities like travelling, playing cricket, cooking, playing video games, yoga and so on, which I enjoy a lot.

Question 2:- Is it good for people to try new things?

Answer:- Yes, because people get a new experience with this.

Question 3:- Why are some people afraid of trying new things?

Answer:- It depend on the people, sometimes people have negative knowledge of that activity, and sometimes people try it for the first time, and they don’t have any experience.

Question 4:- What activities did you do when you were a child?

Answer:- During childhood, I took part in many activities like painting, drawing, playing, singing in my school competition.

Question 5:- Do you like to try new activities alone or with friends?

Answer:- Yes, I like to try new activities because, with the help of this, I get a new experience as well as knowledge about that activities.

Question 6:- Did you try new activities when you were younger?

Answer:- Yes, when I was younger, I tried many new activities like making new science projects from the waste paper and cards.

Question 7:- What help do people need when they’re trying new things?

Answer:- people get knowledge about that things from an experienced person how to do those things in a successful way and discuss it is good for themselves or not.

Question 8:- What are some of the difficulties a person might have when they try something new?

Answer:- Mostly times, people have a fear of being unsuccessful in their minds when they try new things which do not help them to do better.

Question 9:- Do you think it’s better to have new experiences when you’re young or when you’re older?

Answer:- I think it is better to have a new experience when I am younger because, with the growing age, I can get a lot of experience which would help me in getting a job easily in future.

Follow Us on IELTSFever Twitter for more updates 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top