Celebrity & Computer IELTS Speaking Part 1 Questions With Answer

Celebrity & Computer IELTS Speaking part 1 Questions With Answers. These are the IELTS Speaking part 1 Topics and Questions on general topics about your life. Your answers will be from your life and experience.


Celebrity & Computer IELTS Speaking Part 1 Questions With Answer

Question 1:- Do you use computers?

Answer – Of course. For the last fifteen years, I have used computers. It helps me a lot to reduce my work pressure.

Question 2:- What do you use a computer to do?

Answer – For the official purpose, I am using modern HRM software like ERP and SAP. In addition, I am used to being familiar with social platforms likes Facebook, What’s an app, and Instagram.

Question 3:- Did you use computers when you were little?

Answer – Not exactly. When I was a child, electronic gadgets like mobile phones, tablets and computers were not familiar in my hometown. However, few well-established organizations and banks were amicable with these platforms.

Question 4:- Do people often use computers these days?

Answer – Definitely, computers helped them reduce work pressure, sending and receiving emails, appropriate calculations, and so on. Apart from this, restaurants, home P C’s, Cinemas and supermarkets are the other places people often use computers.

Question 5:- Will people continue to use computers in the future?

Answer – Without any doubt, we can agree with the statement. People cannot move forward without the support of these gadgets. And in addition, technology might have developed each and every day. For example, industries like aviation, automobile, and railways are often attached with electronic platforms. So definitely, people will continue to use computers in the future.

Question 6:- Who is your favourite celebrity?

Answer – Those who efficiently do something fruitful and interesting to society and the nation all are my favourites. However, as an athlete, I usually prefer one name. That’s is famous football player Mr Cristiano Ronaldo

Question 7:- Do you like any foreign celebrities?

Answer – Of course. I am a huge fan of English movies and music. So I like them very much. Actors like Pearce Brosnan, Tom Cruise, and Antony Hopkins are my favourites. In addition, I like the songs of Anne Maria, Katty Perry, and Justin Biber.

Question 8:- Would you want to be a celebrity in the future?

Answer – Not exactly. Celebrities did not get a personal space in between the public. I am a person who always gives great value to my personal space and personal moments. Furthermore, I do not believe that I had the quality to impress or to be followed by the public.

Question 9:- Do you think we should protect famous people’s privacy?

Answer – Definitely, like us, they are also humans, and they had emotions. As an individual, we must respect others and their privacy.

Question 10:- How do celebrities influence their fans in your country?

Answer – In my opinion, they had certain qualities which would impress the followers or fans. Rather than this, they blindly believe that they had some supernatural powers also.

Follow Us on IELTSFever Twitter for more updates

Also Read You have missed some important papers accidentally on a bus

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top