Popstar & Teenagers IELTS Speaking Part 1 Questions With Answer

SPONSERSs

Popstar & Teenagers IELTS Speaking part 1 Questions With Answers. These are the IELTS Speaking part 1 Topics and Questions on general topics about your life. Your answers will be from your life and experience.

Popstar & Teenagers IELTS Speaking Part 1 Questions With Answer

Question 1. Who’s your favorite pop star?

Answer – It is quite an interesting question. I am fond of listening to pop music always. In my childhood, I was a huge fan of Backstreet boys and pop star Michel Jackson. Today, the music, singers, trends, and styles are extremely changed rather than olden days. Nowadays, I am a diehard fan of Belly Eilish and Anne Maria.

Question 2. Do you want to be a pop star?

Answer – Not exactly. I don’t even think it about my wildest dreams. For me, the music always delivers whatever I want. I am always happy with it. However, on several occasions, I tried to sing with a group of singers.

Question 3. Do you like to go to concerts?

Answer – Of course, whenever I got a chance to enjoy concerts I tried for the same. Because it is a better chance to enjoy a live show directly, in addition, those three to four hours provide an energetic and stunning ambiance with the huge crowd.

Question 4. Do you prefer live music or recorded music?

Answer – I always preferred recorded music. For me, it is the safest mode of hearing music. We cannot get chances to listen to live music regularly. However, recorded music can easily be downloaded from websites and easily stored electronic gadgets like iPods, mobile phones, and PCs.

Question 5. Do you like to spend time with teenagers?

Answer – Yes. I like to spend time with teenagers. Spending time with them is incredible and enthralling because they have magnificent views for the future. Most of them are inspiring and motivating.

Question 6. Do you know anything about the kind of fashion that teenagers like?

Answer – Definitely. The youngsters are always ready to keep updating and open-minded to accept new challenges in their life. Magazines, Electronic gadgets, and trendy websites are helping them with this. In addition, they had

Question 7. What are the best things about being a teenager?

Answer – Being an adolescent is not an easy job. First of all, they are facetious because they always engage with a group of friends and like to spending time with them. Secondly, they had their own vicinity in every while. Lastly, they keep diffident from others.

Question 8. How do teenagers entertain themselves?

Answer – Most teenagers are always overloaded with different social media platforms like Facebook, Twitter, Instagram, Youtube, and Whatsapp. They glued to the screen. They like to touch their comfort zones. Nevertheless, very few like to spend time reading books, movies, arts, and sports.

Follow Us on IELTSFever Instagram for more updates and the latest test tasks.

Also, Read Describe a Film About a Real Person or Events

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top