Recent IELTS Speaking Part 1 Questions With Answers: Window View

Recent IELTS Speaking Part 1 Questions With Answers: Window View. These are the IELTS Speaking part 1 Topics and Questions on general topics about your life. Your answers will be from your life and experience.


Recent IELTS Speaking Part 1 Questions With Answers: Window View

Question 1:- What scenery can you see from the window of your room?

Answer – I saw many sceneries from my window view, the different cars plying the road, the twin bridge that parts and closes for the ship’s passage, and the birds pitching on the trees in the garden of our backyard.

Question 2:- Do you like to watch the scenery from your window?

Answer – Yes, I like to watch much of the happenings from my window view, as they all capture my attention at that moment, for instance, the operation opening and closing of the twin bridge for ship passage.

Question 3:- Do you want to live in a house with beautiful window views?

Answer – Yes, I like to live in a house with a great window view, as it helps me keep my eyes busy during relaxation time after daily activities.

Question 4:- How do you feel when you can’t see any beautiful view from your window?

Answer – I feel bored, drained and lonely when I cannot see any beautiful view from my window.

Question 5:- Do you like to try new activities? Why?

Answer – Yes, I like to try new activities because it increases my experience, and I have new ideas about new activities.

Question 6:- What activities would you like to try?

Answer – Long distance track race is one activity I like to try because it makes my heart rate beat normally and makes me lose lots of calories.

Question 7:- What activities did you do when you were a child?

Answer – Oh, I did lots of track race activities, such as sack rack for children, 100 meters track race, and first to finish eating cookies competition.

Question 8:- Do you like to try new activities alone or with friends?

Answer – I like trying new activities with friends because it makes the activity more challenging and exciting. For instance, running a track race with friends, every competitor wants to be the winner.

Follow Us on IELTSFever Twitter for more updates 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top