Books & TV IELTS Speaking Part 1 Questions With Answer

Books & TV IELTS Speaking part 1 Questions With Answers. These are the IELTS Speaking part 1 Topics and Questions on general topics about your life. Your answers will be from your life and experience.

Books & TV IELTS Speaking Part 1 Questions With Answer

Question 1:- Do you like watching TV?

Answer – Yes, I like to watch tv because it is one of the fine leisure activities.

Question 2:- How often do you watch TV?

Answer – I watch live for about a half-hour a day because it is enough for me to reduce my stress and to get rid of boring.

Question 3:- What kind of TV programs do you like to watch?

Answer – I like to watch comedy TV programs like Tarak Mehta ka ooltah chashmah.

Question 4:- What are the most popular TV shows in your country?

Answer – I think, according to views on youtube, Tarak Mehta ka ooltah chashmah is a famous tv show.

Question 5:- Has the internet affected your viewing habits?

Answer – Yes, the internet has affected my viewing habit because nowadays I can watch all the tv programs like serials, news on youtube whenever I want.

Question 6:- How often do you read?

Answer – I read for about an hour a day because it is my favourite activity.

Question 7:- Do you like reading books? Why?

Answer – Yes, I like to read books because it is my hobby and also it broadens my horizon.

Question 8:- Do you have many books at home?/ What kinds of books do you like to read?

Answer – I like to read books like novels, science fiction stories and suspense thriller books based on spies.

Question 9:- Do you prefer to buy books or borrow them?

Answer – I like to buy books because I can read them anywhere and anytime whenever I want and also it is one type of investment for our brain.

Question 10:- What are the benefits of reading?

Answer – There are several benefits of reading books. In general, I can say how food works for the body similarly books work for the brain.

Follow Us on IELTSFever Twitter for more updates and the latest news.

Also Read Some Think that Quality Art Can Be Made by Anyone

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Scroll to Top