Dictionary & Mobile Apps Speaking Part 1 Questions With Answers

SPONSERSs

Dictionary & Mobile Apps Speaking part 1 Questions With Answers. These are the IELTS Speaking part 1 Topics and Questions on general topics about your life. Your answers will be from your life and experience.


Dictionary & Mobile Apps Speaking Part 1 Questions With Answers

Question 1  Do you often use a dictionary?  If yes, how often and what for? If no, why not? If not very often, say how often and why not very often?

Answer – Well, not on a daily basis, whenever I got stranger words or confusion about meaning that time uses it. However, in recent time, I’m preparing for the IELTS test. Hence, I use it once two days approximately.

Question 2 Do you prefer to use an electronic dictionary or a dictionary made of paper?

Answer – I like electronic dictionaries, and I’ve already installed the application on my phone. It’s free of cost as well as convenient, whereas paper dictionaries can demand easily in bad weather conditions such as in monsoon.

Question 3 If someone gave you a dictionary as a gift, how would you feel?

Answer – I love that presence, the dictionary has lots of benefits and is not only useful in routine life although, improve literature knowledge and sometimes for study.

Question 4 Do you think it would be interesting to write a dictionary? OR Do you think it would be interesting to be part of a team writing a dictionary?

Answer – To be honest, I believe that writing a dictionary is not easy as pie and everyone can’t write it. It requires the vast majority of language insights as well as writing skills. Being part of the writer team would be best for me. We can excel work more effectively.

Question 5 What kind of person do you think writes a dictionary?

Answer – As I said earlier, the author or linguist have the ability to develop a dictionary. If, without word knowledge, a person writes it, then it forges tribulation for readers.

Question 6 Which mobile apps do you use?

Answer – In this internet era, I shoulder with the world and use a host of apps. Some for learning and academic purposes while, I also use few social sites like WhatsApp, Instagram.

Question 7 Which ones do you want to use?

Answer – I want to use an app that provides orientation about foreign countries for international students. This is because I’m planning to go abroad for higher education.

Question 8 Which ones are popular in your country?

Answer – India has youth gold which is really worth it in my country. People use a myriad of applications. WhatsApp, Facebook and gaming apps are popular.

Question 9 Do you want to make an app?

Answer – Definitely yes, I studied computer science, and one of my dreams is to be a developer; thus, building an app is what I want. Hopefully, I’ll do it.

Follow Us on IELTSFever Instagram for more updates and the latest test tasks.

Also, Read Transportation (Public/Private) Speaking Part 1 Questions With Answers

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top