Home & TV IELTS Speaking Part 1 Questions With Answer

SPONSERSs

Home & TV IELTS Speaking part 1 Questions With Answers. These are the IELTS Speaking part 1 Topics and Questions on general topics about your life. Your answers will be from your life and experience.


Home & TV IELTS Speaking Part 1 Questions With Answer

Question 1:- Who do you live with?

Answer –  I live with my family. There are four members in my family My mother in law, my husband and my two children.

Question 2:- What is your favourite room in your home?

Answer –  My favourite room is my bedroom because only this is the place where I can do all the activities without getting any type of disturbance and I feel relaxed in my room only.

Question 3:- How is your home decorated?

Answer – My home is decorated in many ways as it is painted with pink colour. Each room has different sceneries on the walls. Some flower pots are also kept in the lobby, which attracts everyone towards my home.

Question 4:- Do you like visitors coming to your home?

Answer – Yes, I like relatives or friends to come to my home because we will spend some quality time together.

Question 5:- Do you like watching TV?

Answer – Actually, I do not like to watch TV much because I am a working woman and I do not have enough time to watch TV.

Question 6:- What is your favourite TV show now?

Answer – As I told you I do not like to watch TV but then also if I got some time to spend in front of the TV I like to watch crime petrol.

Question 7:- What was your favourite show when you were a child?

Answer – My childhood favourite TV show is CID.

Question 8:- Do you like watching TV shows from other countries?

Answer – To be perfectly honest, I do not have much interest to watch TV shows, but still, I love to listen to TED Talk show from New York, U.S.

Follow Us on IELTSFever Twitter for more updates

Also Read Some People Believe that To Give Opportunities to The New Generation Companies

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top