IELTS Speaking Test Part 1 ( Changes ) Questions with Answer

IELTS Speaking Test Part 1 ( Changes ) Questions With Answer. These are the IELTS Speaking part 1 Topics and Questions on general topics about your life. Your answers will be from your life and experience.


IELTS Speaking Test Part 1 ( Changes ) Questions With Answer

Question 1:- Do you like changes? Why?

Answer- Yes, I like to keep updating with a lot of innovative things rather than just sticking to one task, which I have been doing on a regular basis, so I prefer to have changed once in a while.

Question 2:- Do you often change?

Answer- Yes, so whenever there is a small task which I’ve been doing for ages, I prefer to keep changing it regularly all.

Question 3:- What do you change?

Answer- For instance, I change the way of work I do in my workplace. For instance, if I am taking a lot of time working rather than now usual breaks, nobody is recently changed to take a minimal break when doing overloaded tasks.

Question 4:- What would you not like to change?

Answer- I don’t want to change my character and my personality because that is how who I am, and if I change my own personality, then I would lose myself. I don’t want to change it throughout my life.

Question 5:- Have you changed a lot since your childhood?

Answer- Yes, I have seen so many changes in my life. For instance, during my childhood days, we shifted from one place to another place and moved to a different city, and I believe that was a drastic impact on my life.

Question 6:- What was the last change you made?

Answer- Recently a few months back, I shifted from one organization to another, and it was a massive change in my life because I had been working in the same company for more than four years. That was my transformation.

Question 7:- What has been the greatest change in your life so far?

Answer- As I mentioned earlier, during my childhood, when we bought a new home, I had to change my school from one place to another place which was more than 10 mi away. That was the greatest change which I had experienced in my life.

Question 8:- Have there been any changes in your hometown recently?

Answer- Yes, so currently I’m doing a Hyderabad, and recently, the government has sex sanctioned a new rule for establishing a metro station which connects throughout people can commute throughout the city, so this is one of the latest modifications which occurred in my hometown.

Question 9:- What do you plan to change next year?

Answer- I’m actually planning to shift my home to a new area, so most probably, I would anticipate moving to a new locality in the upcoming months.

Follow Us on IELTSFever Twitter for more updates 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top