Internet & Neighbour IELTS Speaking Part 1 Questions With Answer

SPONSERSs

Internet & Neighbour IELTS Speaking part 1 Questions With Answers. These are the IELTS Speaking part 1 Topics and Questions on general topics about your life. Your answers will be from your life and experience.

Internet & Neighbour IELTS Speaking Part 1 Questions With Answer

Question 1:- Do you use the internet (very much)?

Answer – Of course, I am the kind of person who invests most of my time on the internet.

Question 2:- When was the first time you used the internet?

Answer – Gosh….it’s a long time ago let me think….yes the first time I used the internet when I was studying in 8th standard, and I got an assignment from my school regarding the topic of deforestation…so reached told me to accompany some pictures as well in my assignment. So for that purpose, I used the internet to take some printouts.

Question 3:- Is the internet very important (or useful) to you?

Answer –It’s an interesting question; in this current era, almost everything is fuelled by the internet, and for me, the internet is an essential tool that aids me for seamless access to vast knowledge. On top of that internet helps me to regain the connectivity between my parents and friends even if I am staying far away from my home. By and large, the essence of the internet can be found in every sphere of human life, including mine.

Question 4:- Do you think you can (or could) live without the internet?

Answer –I am afraid to say that humans are considered a more adaptive species. Even if the internet is totally removed from my life, the starting stages will definitely make it difficult, but as time goes on, I will cope up with the situation. So yes, I can live a life without the internet.

Question 5:- Do you know your neighbors?

Answer –Absolutely, I have known them since my childhood, they are really cooperative and respectful people.

Question 6:- Do you like your neighbors?

Answer –Indeed, I do really love my neighbors, we all together celebrate every cultural festival, and they will always be there if we need anything.

Question 7:- Why are neighbours important?

Answer –well, humans are social animals. People need to get together with other people. So having a connection with the neighborhood will enhance our Sen of security and peace of mind. On top of that, when in an emergency situation, the neighbors will be the first hand than a close relative who is living far away.

Question 8:- When do you meet your neighbours?

Answer –well I meet them whenever I go back to my home, as like my parents if they came to know that I am coming to my place they will also accompany my father and mother to my house gate and when I showed up they will keep asking me about a lot of things like journey and food

Question 9:- How often do you meet your neighbours?

Answer –I would say I meet them often because we all are living in the same residential area, so literally, I can see and hear what they were actually doing without entering into their house.

Follow Us on IELTSFever Instagram for more updates and the latest test tasks.

Also, Read Computer IELTS Speaking Part 1 Questions With Answer

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top