Recent IELTS Speaking Part 1 Questions With Answers: Morning Time

Recent IELTS Speaking Part 1 Questions With Answers: Morning Time. These are the IELTS Speaking part 1 Topics and Questions on general topics about your life. Your answers will be from your life and experience.


Recent IELTS Speaking Part 1 Questions With Answers: Morning Time

Question 1:- Do You like to get up early?

Answer – Yes, I’m a morning person, so I love waking up early and walking.

Question 2:- What is your morning routine?

Answer – I usually wake up at 6:30 in the morning and then go for a walk; after that, I shower, do pooja and then rush to the kitchen to prepare breakfast.

Question 3:- Do you like the morning or the evening?

Answer – Well, I love mornings because after waking up, I feel fully energetic and enjoy finishing my work.

Question 4:- Do you usually do the same things every morning?

Answer – I follow a schedule on weekdays and do almost the same things. For weekends things differ as I sleep till late or I go out.

Question 5:- What did you do in the morning when you were little? Why?

Answer – I studied in a morning school, so I used to get up early, freshen up and go to school by bicycle.

Question 6:- Are there any differences between what you do in the morning now and what you did in the past?

Answer – Yes, I never had time for morning walks in the past. As I already mentioned, I had morning school and college, but now I regularly go for a walk in the morning.

Question 7:- Do you spend your mornings doing the same things on both weekends and weekdays? Why?

Answer – At the weekend, I prefer to sleep until late, and then I take more time to shower at the weekends, which isn’t possible on weekdays as I have a job.

Question 8:- Which morning do you like the best in a week?

Answer – Well, being a workaholic, I mostly like weekdays, during which I follow my schedule, go for a walk and see the sunrise.

Question 9:- Do you get up early on weekends?

Answer – No, I don’t prefer waking up early at weekends.

Question 10:- Do you want to change your daily routine in the future?

Answer – Umm, not sure. I’m pretty happy with my current routine, so I don’t think I would like to change it.

Question 11:- Is Breakfast important?

Answer – Yes, I feel it is the essential meal of the day, and one should never skip it as it provides energy to work.

Follow Us on IELTSFever Twitter for more updates 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top