Talk About a Time when You Received a Positive Comment

Talk about a time when you received a positive comment

  • What did for them?
  • What did you do?
  • What comments did they give?

Sample 1

There are numerous comments which tend to people receive in their day to day life which are positive, and some negative is a kind of part of life, and many people also get a positive comments in their surroundings During perform any sort of activities and here I would like to talk about the time when I got a positive comments from the teachers, I remember vividly that time when I was I studied in the third semester of the college, so I took a participant in singing competition because I am perfect in singing and I always used to sing a song with my natural voice and many of people like my voice a very much even I also handle one page on social networking site, and I also post some kind of songs video over there which also enhance my confidence. Therefore I was too nervous because it was my first audition, and I did a lot of research and elected the Hindi songs because it was my favourite. Even my friends also suggested various varieties of songs. After that, on the final day, when I tried to sing in front of 500 people, I took a heavy breath and closed my eyes and started to sing a song. The first two lines were quite complicated for me because of my lack of confidence; when I opened my eyes and saw the ambience over there, everyone enjoyed my song, and immediately I boosted my confidence and completed the song in five minutes, so after that when I completed my audition all the audience started clapping and appreciated to my voice, and the senior teachers also gave positive comments. Moreover, I felt over the moon and very happy to show my friends also appreciated my hard work and gave numerous positive comments about my voice, so it was a time when I got the positive comments.

Sample 2

There are so many challenges which we face on a daily basis, and it is difficult to get or receive good words from different types of people; however, one day, out of the blue. I had thought of visiting an orphanage and helping the people who are underprivileged in Abhi Pragya. I visited this orphanage, and I had the age of buying snacks and stationery items such as books and the few other needed for their school driving experience because I received a lot of positive comments from them the happier because they did not have the proper for required amenities to go to school and have a good education evar all the kids who retired in the orphanage where on top of the world when I gave them the material and also at the end of the day I offer them the good need for they were very happy on providing on offering such on getting on receiving such a good service and also at the end they wish me success for my life and to have a beautiful life ahead it is actually an interesting experience which I want to carry on throughout my life is possible. I want to organize these kinds of events along with my friends as well.

Follow-ups of Talk About a Time when You Received a Positive Comment

Question 1:- Do you like helping others?

Answer 1:- I always had the passion for doing social service once I receive a proper salary, and it was my childhood dream as well whenever I see an underprivileged child, so I always surrender help whenever I have sufficient funds in my account or whenever the need arises.

Answer 2:- Yes, I always like to help others because it’s a responsibility and gesture of gratitude, and when I try to give help to others, I feel satisfied and good even though these practices satisfy my soul in a good manner.

Question 2:- In your view should children be taught to help others?

Answer 1:- Yes, in my perspective, it is compulsory to teach children to render support or help to others right from the beginning of their childhood by organizing some events to help people. similarly, in the home, they must be taught to offer social service to underprivileged children

Answer 2:- Yes, children should all learn to help others in various ways. First of all teachers and parents provide tremendous of lessons about the help and try to give is morals which help to get familiar with their responsibilities and make any efforts to get engaged with the needed people moreover children considered as a future of our country and it’s a responsibility to provide its accuracy about the help.

Question 3:- How can we encourage children to help others?

Answer 1:- We can organize some camp for the orphanage where they can understand that there are so many people who are in need of some financial AIDS and there are also some changes this camp they will get the urge to help people whenever they are it is required ok.

Answer 2:- There are numerous ways we can encourage children to help others; first of all, they need to get interact with the seminars and motivational speakers, and they watch with their presence of mind and also realize the condition of another person with a small practice these children will learn a sort of lesson about help and try to apply these practices in their lifestyle.

Question 4:- Do you think people are less willing to help others these days compared to the past?

Answer 1:- Yes, in this contemporary world, people are involved in their life, and they are least bothered about others. I want to be isolated and want to focus only on their life rather than having thought about others, so previous generation people had whatever means they could. In the current generation, people are unwilling to render help to others when compared to the previous generation.

Answer 2:- Yes, people are less willing to help others as compared to the past years. One of the foremost reasons is that people have lack time because they already engage with their workplaces for a long period even they don’t spend that quality time is two hours some kind of activities so with the help of these people change their attitude and not given tension towards the poor people, so they are lots of changes have been observed in the modern era.

Question 5:- Do people trust others as much as they used to in the past?

Answer 1:- Not really nowadays people don’t trust others because of the increased crime rates in the country or also over the world softy I believe that it is because of the Rapid in cutting edge Technologies where people are looting lots of money via hacking unable to believe people are unable to believe others so this usually creates distress among

Answer 2:- Yes. That’s true. There were more trustworthy people back then. The key reason l believe has to do with the fact that there were fewer people and fewer options. The world has become so revolutionized in various ways, particularly through the eyes of technology which people become too arrogant and rude, so they don’t want to build their trust with anyone else, so that’s the reason people get change according to their attitude.

Question 6:- How do people in your community help one another?

Answer 1:- So many factors with people help one another expression when we are in need of provisions during natural calamities such as cyclones are earthquakes then they help then they provide provisions to the neighbourhood for people who are living nearby if they are in need of any amount or refunds then they are ready to it has to be returned within estimated time so these are some of the ways where people are helping within their community.

Question 7:- What are some examples of such organizations in your country?

Answer 1:- There are so many organizations which are rendered support to underprivileged people. Firstly there is a Rotary organization which is a non-governmental firm, and it has been organizing events and receiving France from people who are ready to provide social service. These funds are directly given to underprivileged children. There are so many made during any kind of natural calamities anywhere in the world, and these collected funds are again reverted to the respect of the country.

Answer 2:- They are a few organizations in my country that are very famous as NGOs, which means non-profit organizations that provide numerous possible help to-needed. Moreover, one of the foremost NGOs is Anmol Kawatra because this foundation provides every support, including unity, towards the poor people.

Question 8:- How do you think the volunteers themselves benefit?

Answer 1:- Think there are any reasons which benefit the volunteers; it is just the inner peace they receive after conducting these kinds of awareness programs.

Question 9:- Should professionals be better rather than using volunteer workers?

Answer 1:- There is no comparison between professionals and volunteers because the ultimate goal of any individual is to provide support to their peers, so it’s not a good idea to compare the work of professionals the volunteer because they are only aim is to support people who are in need of money and the basic amenities such as food and shelter and clothing.

Question 10:- Do you think international aid, for example from my national government to another is important?

Answer 1:- It is crucial for stood there with other neighbouring countries of countries which are far away because, during crisis time, it is the duty of the developed countries to render support to underdeveloped or developing countries. also, kalamata our during the time’s soft war, it is critical that they offer support to other Nations

Question 11:- Can you give examples of international aid?

Answer 1:- The countries to help other Nations Sri Lanka is facing a huge economic crisis, and they are in Europe even the basic resources such as food clothing shelter petroleum and they are unable to get these so I believe that India China US Canada are putting their efforts in sources to Sri Lanka and even people are happy that they are receiving this ate from other Nations.

Follow Us on IELTSFever Twitter for more updates 

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Scroll to Top