Visitors Speaking Part 1 Questions With Answers

SPONSERSs

Visitors Speaking part 1 Questions With Answers. These are the IELTS Speaking part 1 Topics and Questions on general topics about your life. Your answers will be from your life and experience.


Visitors Speaking Part 1 Questions With Answers.

Question 1:- Do you often invite friends to visit your home?

Answer – Yes, I invite my friends at weekends to my home because at the time, I am totally free and I can do gossips with them, and we all have great fun and frolic.

Question 2:- Do you like visitors coming to your home?

Answer – Yes, I love to welcome visitors to my home because whenever anybody comes to my home, then I feel pleased because, in this way, we have time to go out as well as we do a lot of activities like making delicious food for them. I feel stress-free when anybody comes to my home.

Question 3:- Do people often visit you at your home?

Answer – No, not regularly. Nowadays, people have a hectic schedule. So they don’t have time for others. They prefer to visit home at weekends as well as on any other day when they are free.

Question 4:- How often do visitors come to your home?

Answer – Well, guests come to my home, whenever they have free time and now they it is tough for the people to visit regularly at anybody’s home. So they make appointments before coming to anybody’s home.

Question 5:- When do visitors come to your home?

Answer – Visitors come to my home whenever there is any function that is organised at my home as well as on birthday parties and any other auspicious days that I celebrate. Moreover, sometimes, they come when they have free time.

Question 6:- Do you prefer to have friends visit you, or relatives?

Answer – I would like to visit my friends more because I feel more comfortable with them. Moreover, they are helpful, and they listen to me. So, I want my friends to come to my home instead of relatives.

Question 7:- What do you usually do together with your visitors?

Answer – I do a lot of things with my visitors’ like when any guest comes to my home, then, we play some games, go to the theatre to watch movies, and sometimes I prefer to go with them shopping. We purchase a lot of things, and sometimes we don’t go outside; we throw parties at our home, and I have great fun and frolic.

Question 8:- When someone visits you, how do you usually show hospitality (or entertain them)?

Answer: I am very polite by nature, and I feel thrilled when any visitor comes to my home. I adjust myself according to them and don’t make them feel uncomfortable. I make food according to their taste as well as make their stay at my home comfortable. I also entertain them by cracking jokes as well as doing gossips.

Follow Us on IELTSFever Instagram for more updates and the latest test tasks.

Also, Read Dictionary & Mobile Apps Speaking Part 1 Questions With Answers

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top