Volunteer Works IELTS Speaking Part 1 Questions With Answer

Volunteer Works IELTS Speaking part 1 Questions With Answers. These are the IELTS Speaking part 1 Topics and Questions on general topics about your life. Your answers will be from your life and experience.


Volunteer Works IELTS Speaking Part 1 Questions With Answer

Question 1. Have you ever worked before?

Answer – As I am a diligent person, I always try to do hard work in order to accept something or achieve something in life.

Question 2. What was your first day at work like?

Answer – My first day of work was amazing. I made several friends by talking individually and moreover, I was on cloud nine at that time.

Question 3. What responsibilities did you have at work?

Answer – Being a manager, I have many duties during work time like to complete the work on time, and receive the work from colleagues who are doing the project under my supervision. To check records, assess everything and revert back to them.

Question 4. What was your typical day like at work?

Answer – Like for me Monday is really hectic for me because on this day I have to rebuild all activities again and I have to follow up with those till Friday.

Question 5. Have you taken any volunteer works?

Answer – Yes, when I did my volunteer work in sunpharma. During that drive, I have learnt many things like it boosted my self-confidence and talent to achieve the things in life.

Question 6. Why did you do the volunteer works?

Answer – I did volunteer work for my satisfaction, experience from one of the most renowned companies.

Question 7. Do you know any volunteers?

Answer – No, i don’t know as I have been promoted to another domain.

Question 8. How do you define volunteer work?

Answer – Volunteer work is the one which people have to do under any supervision of any organization without depending on wages. The purpose of this work is just to gain knowledge and experience.

Follow Us on IELTSFever Twitter for more updates and the latest news.

Also Read Fruits and Vegetables IELTS Speaking Part 1 Questions With Answer

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Scroll to Top