Watch & Dream Speaking Part 1 Questions With Answers

SPONSERSs

Watch & Dream Speaking part 1 Questions With Answers. These are the IELTS Speaking part 1 Topics and Questions on general topics about your life. Your answers will be from your life and experience.


Watch & Dream Speaking Part 1 Questions With Answer

Question 1 How often do you wear a watch?

Answer – Oh, I wear it almost every day whenever I go out. It may be for a jog, or to my workplace, or to a shopping mall.

Question 2 What was your first watch like?

Answer – Ah, I do remember my first watch that my dad gifted. It was a FastTrack brand with a white-coloured rounded dial and a blue strap.

Question 3 What kinds of watches do you like to wear?

Answer – I am a huge fan of watches. I prefer to wear watches per my outfits, such as a formal strap watch for the office and a dazzling dial with stones for a party.

Question 4 Do people still wear watches in your country?

Answer – Of course they do because they feel that they can instantly keep track of time, which shows how dignified and punctual you are.

Question 5 Do you often have dreams at night?

Answer – Not frequently. Perhaps I think it’s too rare. And one strange thing is I hardly remember what I dream. I’m not sure why this happens, but I cannot realize 100% that what my dream was about, even if I try hard to recollect it after I wake up.

Question 6 Have you had a bad dream before?

Answer – Yes, I think. Once I dreamt of something dangerous like someone kidnapped me and chased me while trying to escape from them.

Question 7 What was the strangest dream you have had?

Answer – As I said earlier, I hardly remember the dreams. However, one weird and strangest dream that I ever had was doing a robbery without getting caught by the police. And I was seen as a millionaire in that dream, and I hope just this part turns out to be true.

Question 8 What do you usually dream about?

Answer – Maybe. I dream about what I think a lot. If I see a movie that gets closer to my heart, I may dream something related to that during that same night. I suppose this is a human tendency.

Follow Us on IELTSFever Instagram for more updates and the latest test tasks.

Also, Read Weekends Speaking Part 1 Questions With Answers

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top