Being in a hurry & Museums IELTS Speaking Part 1 Questions With Answer

SPONSERSs

Being in a hurry & Museums IELTS Speaking part 1 Questions With Answers. These are the IELTS Speaking part 1 Topics and Questions on general topics about your life. Your answers will be from your life and experience.

Being in a hurry & Museums IELTS Speaking Part 1 Questions With Answer.

Question 1:- When was the last time you did something in a hurry?

Answer – Well, it was the time when I was going to meet my friend, and at that time, I took my breakfast in a hurry and really, the whole day, I remained too disturbed due to eating in a hurry.

Question 2:- Do you like to finish things quickly?

Answer – Yes, sometimes I do. Sometimes, I finish things quickly in order to save time. Resultantly, I had to repent later on.

Question 3:- What kind of things you would never do in a hurry?

Answer – I would never drive a car in a hurry because I know that I can meet an accident on the road. So I would keep in mind this thing every time.

Question 4:- Why do people make mistakes more easily when they are in a hurry?

Answer – People make more mistakes easily when they are in a hurry because they are nervous, impatient and want to make things get done quickly. So in haste, errors occur. This is a reason they commit mistakes.

Question 5:- Are there many (or any) museums in your hometown?

Answer – No, there are not many museums, but there is only one Museum, which is related to Harappa Civilization, and it is a big museum, and it contains old weapons, religious books and coins.

Question 6:- Do you think museums are useful for visitors to your hometown/country?

Answer – Yes, museums are very helpful for the visitors because visitors can see their past history related things such as weapons, coins. Moreover, visitors can make a documentary in order to impart the information to the rest of the world. In this way, they get popularity.

Question 7:- Do you often visit a museum?

Answer – Not regularly. But, whenever I have a guest at my home, then I usually take him or her to visit this Museum. Because there is a very popular Museum in my hometown and people feel relaxed and click many photos because its appearance is eye-catching so I like to go with my visitors to this place.

Question 8:- Did you go to any museums when you were a child?

Answer – No, I didn’t go to any museum when I was a child because, at that time, there was no craze among children to visit a museum; instead, they were more interested in visiting a park, where they got many swings and other leisure activities to enjoy.

Question 9:- When was the last time you visited a museum?

Answer – Last time I visited the Museum was when I was with my friend, and it was two years ago. My friend was writing a thesis on Harappan Civilization, and at that time, I visited this Museum with my friend to collect data for his thesis.

Question 10:- Do you think it’s suitable for museums to sell things to visitors?

Answer – No, it is not suitable for Museum to sell souvenirs to the visitors because visitors will lose their interest. They will not go back to that place. Moreover, it’s a kind of damage to the income of the Museum.

Follow Us on IELTSFever Instagram for more updates and the latest test tasks.

Also, Read Describe a Film About a Real Person or Events

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top