Celebrity & Chocolate Speaking Part 1 Questions With Answer

SPONSERSs

Celebrity & Chocolate Speaking part 1 Questions With Answers. These are the IELTS Speaking part 1 Topics and Questions on general topics about your life. Your answers will be from your life and experience.


Celebrity & Chocolate Speaking Part 1 Questions With Answer

Question 1 Who is your favourite celebrity in India?

Answer – Well, I love most celebrities although my favourite celebrity is Arjit Singh, vocationally he is a singer, he is a magnanimous person and down to earth person.

Question 2 Do you like any foreign celebrities?

Answer – Yes, I like a host of foreign celebrities, such as actors, actresses, businessmen.

Question 3 Would you want to be a celebrity in the future?

Answer – Well, I never think about it and to be honest, I don’t like being a famous person for many reasons.

Question 4 Do you think we should respect famous people’s privacy?

Answer – Definitely yes, they are also humankind, and they also have the right to keep privacy as ordinary people do. We have to respect their own lives rather than interrupt them.

Question 5 How do celebrities influence their fans in India‘?

Answer – Celebrities influence seen in the fans as well as in the community. For instance, if a celebrity advertises a particular product, people start to purchase and use or implement it in life.

Question 6 How often do you eat chocolate?

Answer – Eating chocolate isn’t my cup of tea because it is deleterious for the body, especially my tooth; in general,y once a week, I eat it.

Question 7 What’s your favourite flavour?

Answer – My favourite flavour of chocolate is orange; I love that taste of flavour.

Question 8 Is chocolate expensive in India?

Answer – I don’tthink chocolate is expensive in India as compared to foreign countries. It is cheaper.

Question 9 When was the first time you ate chocolate?

Answer – I’m not pretty sure, but I guess I ate first-time when I was 4 to 5 years old.

Question 10 Is chocolate popular in India?

Answer – Without any doubt, yes, Indians love to eat chocolate and especially among the young generation, it’s popular.

Follow Us on IELTSFever Instagram for more updates and the latest test tasks.

Also, Read Visitors Speaking Part 1 Questions With Answers 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top