IELTS Speaking Test Part 1 ( Happiness ) Questions With Answer

IELTS Speaking Test Part 1 ( Happiness ) Questions With Answer. These are the IELTS Speaking part 1 Topics and Questions on general topics about your life. Your answers will be from your life and experience.


IELTS Speaking Test Part 1 ( Happiness ) Questions With Answer

Question 1:- How would you define happiness?

Answer 1:- In my words, happiness is undefinable is a kind of feeling we never wrote a show on to the others we just put a smile on her face and a while during all the walks with the post revive the happiness automatically come by the face show is a kind of gesture of kindness when we like to happy in our day to day life.

Answer 2:- The basic definition of happiness electric differs from one person to another, so if a person is happy in his life, then it means that he is on top of the world.

Question 2:- What usually makes you happy?

Answer 1:- When I satisfy the needs of others and provide food and shelter to needy people, this kind of action gets me positively so that seeing, as usual, brings happiness, and I become more pleasant while doing such things.

Answer 2:- I prefer need spend time with my family and share my feelings with them. Whenever I feel depressed, I talk to my parents, so the kinds of conversations make me energetic.

Question 3:- What would you do to make yourself happy?

Answer 1:- I do numerous activities which make me a happy even in the morning, I prefer to go for a walk and do some meditation to get positive vibes, and I also manage all the cycle of my work, and I never get disappointed with my work because I have managed my time so this kind of things mainly I do for happiness.

Answer 2:- As mentioned a dare, I prefer spending time with my family, and also I talk to my friends and, if possible, hang out with them to make myself cheerful.

Question 4:- Do you think money can make people happy?

Answer 1:- Yes, I believe that money can buy happiness even in a modern Eire oh old generation are dedicated to on money and focus on fulfilling their needs and desires if they complete the goals they eventually become happy, and they have money and sort out all the problems in a good manner, so I believe in words money can buy happiness.

Answer 2:- Not exactly a few people feel that money is the key to happiness. However, I believe that not all virtues or values or happiness can be bought in the form of money.

Question 5:- Do you think people in your country are generally happy people?

Answer 1:- No, I don’t think so people in my country as usual happy as compare to the Past kids because in modern Eire majority of people in walls in their address and they get focus to earn money and work for a long time to fulfil their needs and desires and also forget to spend their quality time in our family and don’t have a time for recreational activities moreover they become frustrated because they don’t have a time for their families.

Answer 2:- In my perspective, I don’t believe that most of the people in India are happy because of their hustle-bustle culture and their work schedules, which are the first link I believe that most of the people tend to be depressed in the current generation.

Question 6:- What kinds of things make people in your country happy?

Answer 1:- Dear ample things which people may lead to 4 of happiness in my country most people like to explore various kind of places in their country and become a more happy and people like to spend quality time in a family and also and try new restaurants and watching movies of this kind of 8 million people do for happiness.

Answer 2:- Many people spend time with their families, so that is one reason for them to be happy and also there are so many festivals which people celebrate in their respective societies, so this also makes them sure full.

Question 7:- Are people in your country happier now than they were 30 years ago?

Answer 1:- No, I don’t think so. The boom of development of the country means people make unpleasant because people are already involved in their hectic schedule so that they don’t have time to spend quality time with near and dear ones and work for long hours without any break which eventually leads to this practice make this balance their lifestyle and not happy with your work.

Answer 2:- I think it was much better a few decades earlier because a number is the most the people are stressed with a lot of work, and they are unable to have a proper balance their work-life balance however in the previous generation people were content with whatever they had a rather than going behind all the things so happy year of a few years prior.

Question 8:- Why do some people say that happiness never lasts long?

Answer 1:- Because they are a fair of problems, so they say happiness never lost long and problems persist every time. But after every problem, we need to see happiness.

Answer 2:- Many people claim that happiness is short-lived and long-lasting, and I also believe the same because the prices both ping happy as well as being this content are two sides of a coin, and we have to experience all sorts of emotions and live happily.

Question 9:- What makes you feel unhappy?

Answer 1:- There is some sort of things which makes me unhappy firstly when someone tries to insult me and disrespect me in front of me, practice makes me unhappy, and many people do their work without my consent of mine, so it becomes brings a negative impact on my relationship.

Answer 2:- There is no specific reason for being sorrowful; however, if I don’t have a chance to talk to my family or friends, then I feel embarrassed, and this eventually makes me sad.

Question 10:- What do you do when you are unhappy?

Answer 1:- When I am unhappy, I mainly do exercise and meditation. Sometimes I often listen to songs that make my mind pleasant, so there are a few methods which I make happy when involved in negative vibes.

Answer 2:- When I feel discontent full in my life, then I prefer reading a book or I hang out with my friends, and they make me happy, and sometimes it mood more pictures my mood.

Question 11:- What’s your happiest moment?

Answer 1:- Last month I bought a new car from my savings, so that is the thing which makes me very happy because it is my dream car which I bought from my savings.

Answer 2:- A few years prior, I was selected employee in a multinational organisation, so that was the most memorable and happiest moment of my life. I have tried my success after so many years.

Follow Us on IELTSFever Twitter for more updates 

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Scroll to Top