IELTS Speaking Test Part 1 ( Home Decoration ) Questions With Answer

IELTS Speaking Test Part 1 ( Home Decoration ) Questions With Answer. These are the IELTS Speaking part 1 Topics and Questions on general topics about your life. Your answers will be from your life and experience.


IELTS Speaking Test Part 1 ( Home Decoration ) Questions With Answer

Question 1:- What kind of decoration do you prefer?

Answer- I want to decorate my home with a bolt of good lightning. The ambience must be connected to our hearts.

Question 2:- How is your home decorated?

Answer- My home has so very simple decor because we just star had a minimum pain coloured and also we are yet to install the ceiling lights as well.

Question 3:- What is your favourite colour when decorating your home?

Answer- I don’t have any specific colour as to which has to be painted in my room or my home, but I wanted to paint something with a bright colour such as a green, red or a pink actually creates a good vibe for myself.

Question 4:- What colour would you never use in your home?

Answer- I don’t want to use black in my home because normally this colour absorbs the heat and the hydrobid is a very dry and arid region so I wouldn’t prefer black.

Question 5:- What colour would you choose to paint the walls of your room?

Answer- My favourite colour is pink and purple, so I would prefer these two colours to be painted on one side of the wall. I want to paint it pink and add some good stickers on the other side. I want to paint it purple with good lighting.

Question 6:- Do people in your country like redecorating their homes?

Answer- Yes, what are most of the residents in urban cities want to redecorate their homes and give a good even today are obsolete houses as well, and there are so many professions where this redecoration is in huge demand.

Question 7:- What is the new decorating trend for this year?

Answer- I don’t know much about what decorating trends would be because it depends on one’s perspective and once interest and on how they want to refurbish their homes.

Follow Us on IELTSFever Twitter for more updates 

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Scroll to Top