IELTS Speaking Test Part 1 ( Sports ) Questions With Answer

IELTS Speaking Test Part 1 ( Sports ) Questions With Answer. These are the IELTS Speaking part 1 Topics and Questions on general topics about your life. Your answers will be from your life and experience.


IELTS Speaking Test Part 1 ( Sports ) Questions With Answer

Question 1:- Did you do any sport when you were younger? (Why/Why not?)

Answer- I used to play badminton during my primary school days tournaments, and I believe I remember that I also won many competitions.

Question 2:- Have you ever supported a sports team? (Why/Why not?)

Answer- Yes, watching cricket is one of my favourite past times, and I always support the Indian cricket team are always on top of the world and currently ruling all the other countries.

Question 3:- Do you enjoy watching sports? (Why/Why not?)

Answer- As mentioned earlier, watching Sports anything makes me feel like I’m on top of the world. When Night Watch, many Sports tournaments.

Question 4:- Do you think there’s too much sport on television in your country

Answer- Yes, sometimes I anticipate that cricket has been telecasted. However, I believe that other courses must also be given a similar significance.

Question 5:- Do most people in your country like sport?

Answer- India is a country where most of the people are engaging towards the Aspiring and actions towards different kinds of sports recently in Olympics many medals and motivation and increasing their children.

Question 6:- What sports do people in your country like to play?

Answer- In India, they mostly play cricket during their childhood days, and girls prefer to play badminton and tennis.

Question 7:- Do you like extreme sports?

Answer- Not really I don’t feel happy to play rigorous sports activities because I play sports only when I need to distract myself from a hectic I don’t want to create added pressure by inculcating these activities into my lifestyle.

Question 8:- Who is your favourite sports star?

Answer- My husband Virat Kohli is my mum’s cricketer, and I admire the way of his game. Whenever he scores many runs, I feel like I am on cloud nine.

Follow Us on IELTSFever Twitter for more updates 

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Scroll to Top