Indoor Games IELTS Speaking Part 1 Questions With Answer

SPONSERSs

Indoor games IELTS Speaking part 1 Questions With Answers. These are the IELTS Speaking part 1 Topics and Questions on general topics about your life. Your answers will be from your life and experience.


Indoor games IELTS Speaking Part 1 Questions With Answer

Question 1:- Do you play any indoor games?

Answer – Yes, I play indoor games but mostly at weekends because I don’t make plans to go outside at that time. So I spend the last days of a week with my baby by playing ludo, puzzle games and many more.

Question 2:- Do you prefer to play indoor games or outdoor games?

Answer – Certainly, I play indoor as well as outdoor games because I consider that for mental agility as well as physical strength, both games are significant that is played outside and inside of the house. So, whenever I have sufficient time, I usually play both accordingly.

Question 3:- What indoor games did you play when you were a child?

Answer – I used to play games like carrom board, hide and seek when I was a child. I enjoyed playing all the games with my friends.

Question 4:- Is there any particular indoor game that you liked (when you were a child)?

Answer – Yes, I liked playing hide and seek with my friends more, and it was a favourite of mine. The reason being that I had a big courtyard at my home, so there were many spaces to hide oneself. It had a great adventure. So it was my favourite to play this game with my friends.

Question 5:- What sorts of indoor games do children play now?

Answer – Well, nowadays, children don’t play games indoors that needs physical strength. So playing the games like electronic games as well as video games need more mental work. Their mental work has increased instead of physical activities.

Question 6:- Do you play video games?

Answer – Not currently, I don’t play video games, but whenever my brother didn’t play with me at that time, I used to play. Otherwise, we had a lot of fun playing our traditional games.

Question 7:- What kinds of video games do you like to play?

Answer – As I already mentioned, I don’t like to play video games because I have no interest in playing video games. Instead, if I must say, I can say I play games online, and candy crush is my favourite game.

Question 8:- Is it good for young people to play video games?

Answer – Well, it varies from person to person as people have varied interests in playing video games, even if they have grown up, but they don’t lose their interest in playing them. So I can’t say anything about their interest.

Follow Us on IELTSFever Instagram for more updates and the latest test tasks.

Also, Read Cue Card: Describe a Surprise You Had

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top