Island & Driving Speaking Part 1 Questions With Answers

Island & Driving Speaking part 1 Questions With Answers. These are the IELTS Speaking part 1 Topics and Questions on general topics about your life. Your answers will be from your life and experience.


Island & Driving Speaking part 1 Questions With Answer

Question 1:- Have you ever been to any island?

Answer – Well, no, I’ve never been sightseeing on any island; however, I’ve been to beaches a host of times.

Question 2:- Are there any islands in your country?

Answer – Yes, In India, it has an island. Andaman Nicobar is a famous one not only presently, although it was in 18 and 19 centuries.

Question 3:- Do you want to live on an island?

Answer – To be honest, I never thought about it, and I love where I live right now.

Question 4:- What would you like to do if you go to any island?

Answer – If I got the opportunity to visit any particular area which is surrounded by water, then I like to take numerous selfies and pictures as well as spend quality of time there

Question 5:- Do you drive often?

Answer – Yes, I do often drive; I’ve owned a bike, which my parents gave me. For instance, I drive my home to college daily.

Question 6:- Do you want your children to drive in future?

Answer – Without any doubt yes, driving skill is paramount, and I want my children to drive a car or bike.

Question 7:- Do you have a driver’s licence?

Answer – I am an adult and eligible for a driving license in India; thus, I have got a valid license.

Question 8:- At what age are people allowed to drive in your country?

Answer – In India, as per the authorities law, over 18 age people are eligible to license and drive any vehicle. I think it’s right to age because that time person is mature to drive and have insights into laws.

Question 9:- Do you think it’s difficult to drive a car?

Answer – I don’t think driving a car is a difficult task. I learn this skill within 5 days.

Follow Us on IELTSFever Instagram for more updates and the latest test tasks.

Also, Read Handwriting Speaking Part 1 Questions With Answers

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Scroll to Top