Punctuality IELTS Speaking Part 1 Questions With Answer

Punctuality IELTS Speaking part 1 Questions With Answers. These are the IELTS Speaking part 1 Topics and Questions on general topics about your life. Your answers will be from your life and experience.


Punctuality IELTS Speaking Part 1 Questions With Answer.

Question 1:- Do you wear a watch?

Answer – Yes, I do. I like to watch, especially the types of watches that are correctly famous, synchronize wristwatches. We can connect our connect and phone with the watch in this watch.

Question 2:- In your country is it important to be on time (= be punctual)? (e.g., for meetings, work, classes)

Answer – Yes, Indians are very strict about punctuality, even in some places if we are late, we might be lost entry.

Question 3:- Do you like to be on time?

Answer – Yes, I’m punctual about following rules, and I like to be on time; moreover, in some cases, if we get later, we have the chance to get in trouble; hence, better to be on time.

Question 4:- How do you feel when others are late?

Answer – To be honest, I don’t like it whenever I see others late, and it also glances their knee interest on it.

Question 5:- How do you remind yourself to be on time?

Answer – In this tech-savvy era, we can take technological equipment aid, and I use mobile phone applications for reminding me, such as for walk-up early morning alarm.

Question 6:- Why are some people always late?

Answer – There are several reasons behind it although, some people not get ready on time hence get late.

Question 7:- Do you think it’s important to be punctual?

Answer – Without any doubt, yes, we ought to be on time, it is beneficial in many ways. Additionally, if someone is not punctual, then people also talk their back.

Question 8:- What will you do if you are waiting for someone?

Answer – Well, I have waited for someone a few times. If they do not come, I call or message them and still take time, preventing them from waiting for them.

Question 9:- Do you think people these days are as punctual as they were in the past?

Answer – I believe that people are more punctual than was in the past; the primary reason behind this is that the industrial revolution and applied science thrived. The majority of people work in the office or for the company thus, need to follow the rules and be on time.

Follow Us on IELTSFever Instagram for more updates and the latest test tasks.

Also Read Describe a Film About a Real Person or Events

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Scroll to Top