Saving Money & Physical Exercise Speaking Part 1 Questions With Answers

Saving Money & Physical Exercise Speaking part 1 Questions With Answers. These are the IELTS Speaking Part 1 Topics and Questions on general topics about your life. Your answers will be from your life and experience.


Saving Money & Physical Exercise Speaking part 1 Questions With Answer.

Question 1. Did you save money when you were young?

Answer – Yes, I did many times because in early childhood, my parents, as well as teacher, taught me this skill, and they also told me that fine money is the most precious asset that we have to preserve for uncertain events, so I developed this quality very soon

Question 2. Have you ever given money to other children?

Answer – Precisely many times I gave my money to other children’s children’s, for instance, I remember I was in 12 centred, and I gave my 3 months pocket money which was about 5000 ruby’s, and I gave it to one of my friends who was looking for some assistance in order to pay his school fees

Question 3. Do you think parents should teach children to save money?

Answer – Definitely yes Not only parents but also teachers it is the responsibility of both these parties to inculcate this skill. I’ve been saving skills among children’s in early childhood so that they could respect the value of money and don’t use it for unproductive purposes.

Question 4. Do parents give pocket money to children in your country?

Answer – Not only in my country but also in other countries even I believe all countries be parents tend to give pocket money to their children’s for basically for the daily expenses are for the enjoyment purpose, and it is very common everywhere.

Question 5. What kind of exercises do you do?

Answer – Well I’m completely a gym free person so on a regular basis I perform many exercises such as in the early morning I go for short-run and then perform some exercise in the gym with weight and in the latter part of the day I do some yoga exercise at home so that I could be fit and flexible.

Question 6. Do you think children should play sports regularly?

Answer – Definitely children need to play figured games on a regular basis because it serves many advantages 1st of all children come to know about the value of team spirit and how one can participate in team activities apart from this they also came to know that winning is not always good sometimes loot defeats can also teach us many valuable things a lot but last but not least it also Why it’s all-round development among children

Question 7. What was your favourite sport when you were young?

Answer – Well, from early childhood till now, I have played only one game, football, my favourite game. In 11th and 12 centres, I remember I represent my school team at the national level in this game, and still, I have been playing in a Sports Academy.

Question 8. Do you like extreme sports?

Answer – Yes, I do like extreme sports, but I never tried yet now however I’m planning to do some sports extreme sports activities such as rafting, roaring bungee jumping, and minimum because it gives me a thrilling experience whenever I saw any video or any clip on it so yeah so yes in future I would definitely try it

Question 9. What kind of exercises are popular in your country?

Answer – Well, in my country I think all sorts of activities are prevalent. Still, I think gym performing gym exercise with weights is preferable apart from this nowadays people indulge in yoga exercises Zumba classes acrobatic classes and cardiovascular classical. All these classes include different kinds of exercises.

Follow Us on IELTSFever Instagram for more updates and the latest test tasks.

Also, Read Describe a Time When You Had to Wait in a Long Queue/line.

1 thought on “Saving Money & Physical Exercise Speaking Part 1 Questions With Answers”

  1. Those stories in your early years sound exciting and interesting. You are just lucky to have these privileges in your school and of course, parents and teachers alike had a common interest in young children to have experience in anything that comes their way. You had money in those times when you were young. In my country, I had none of these things, most probably education came very late to us and even we are still to learn more positively all new things.

    You are just Lucky,
    Poning Dei

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top