Teachers & Mirrors IELTS Speaking Part 1 Questions With Answer

SPONSERSs

Teachers & Mirrors IELTS Speaking part 1 Questions With Answers. These are the IELTS Speaking part 1 Topics and Questions on general topics about your life. Your answers will be from your life and experience.


Teachers & Mirrors IELTS Speaking Part 1 Questions With Answer

Question 1. What kind of teachers do you like best?

Answer – I do not have any differences between selecting or liking teachers because, as per our tradition, teachers are the utmost personalities very near to gods. Obviously, they had handled numerous roles in our lives, for example, mentors, parents and friends. In addition, my mom was a teacher. So, I know how they treated their students.

Question 2. Who was your favourite teacher when you were young?

Answer – When I was young, there were several teachers who helped me to develop in different stages. All of them are my beloveds. However, still, I remember one teacher, those who helped me learn the language Hindi. She was always ready to help her students and show extra patience to clarify their doubts.

Question 3. Would you want to be a teacher in the future?

Answer – Definitely. It is one of the recognized professions in our society. When I was in college, I acted as an interim teacher in an institution. But for the profession, we need additional qualifications to get this position.

Question 4. Have you ever had bad teachers before?

Answer – Yes. When I was in the fifth standard, there was a mathematics’ teacher. Still, I remember her dreadfully. Although I was not good at mathematics yet, she was not ready to clear our doubts. Furthermore, she beats students terribly.

Question 5. How often do you look at yourself in the mirror every day?

Answer – A few times, I face the mirror every day. I did not get to spend time in front of the mirror. Besides, I am not at all interested waste time on additional touch-ups.

Question 6. Have you ever bought mirrors?

Answer – As I remember, once or twice I bought mirrors. It was the occasion of family purchasing when we saw a mirror with vibrant frames. I was impressed with its first look I purchase that.

Question 7. Would you use Mirrors to decorate rooms?

Answer – Not exactly. In my private room, there is only one mirror which is used as a tabletop mirror. Apart from this, there are no other reflectors in my room. I think if there is more than one mirror, its’ reflections may disturb your privacy.

Question 8. Do you check yourself when you decide to buy a mirror?

Answer – Of course, before purchasing a product, whether it is the mirror or anything, I personally check, is it inevitable or not? Am I really deserving its’ support?

Follow Us on IELTSFever Instagram for more updates and the latest test tasks.

Also, Read Describe an Occasion When You Were Scared or Afraid

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top