Newspapers Speaking Part 1 Questions With Answer

SPONSERSs

Newspapers Speaking part 1 Questions With Answers. These are the IELTS Speaking part 1 Topics and Questions on general topics about your life. Your answers will be from your life and experience.


Newspapers Speaking Part 1 Questions With Answer

Question 1:- Do you often read newspapers?

Answer – Yes, I love to read tabloid and my every morning start with daily and cup of tea.

Question 2:- Which do you prefer reading, magazines or newspapers?

Answer – The majority of magazines are published weekly or monthly, so I prefer to read broadly on a sheet.

Question 3:- What kinds of (types of) newspapers (or magazines) do you usually read?

Answer – I don’t mind reading any newspaper. However, I mostly prefer domestic newspapers.

Question 4:- How old were you when you first started to read newspapers?

Answer – Well, I don’t remember exactly the time although, I think it is donkey years ago after being able to read, in the age of a juvenile.

Question 5:- Do you think it’s important to read newspapers? (Why?/Why not?)

Answer – Definitely, reading newspapers carries a host of benefits. We can get wisdom about what’s going on around us and aid in improving the language.

Question 6:- Why do (you think) people read newspapers?

Answer – The preference for reading tabloids is different personality-wise. Some people only read for time pass such as golden-ager whereas, due to vacation, some people read.

Question 7:- What different types of newspapers are there in India?

Answer – India is a diverse country, and here, many newspapers publish, domestic to international and in many languages.

Question 8:- Do you care about the news?

Answer – Not every time, but most mews catch my eyes, and I care about some of them.

Question 9:- What kinds of news do Indian people read in newspapers?

Answer – Indians like to read sport, fashion and applied science-related news on the periodic.

Question 10:- What are some methods that newspapers use to attract readers?

Answer – Articles are written do many things to allure reader attention, but healding is the main way to attract reader’s attention.

Question 11:- What influence do you think newspapers have on society?

Answer – Owing to the newspaper, people are more aware, and sometimes they find own way in some situation.

Question 12:- Do you think the Internet is a good way to get news?

Answer – Definitely, yes if people have internet and smartphone as well as essential wisdom. Digital news is cost-free, and a person can get instant updates.

Follow Us on IELTSFever Instagram for more updates and the latest test tasks.

Also, Read Describe a Film or A TV Programme that Has Made a Strong Impression on You

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top