Travel (Space Travel) & Plants Speaking Part 1 Questions With Answer

SPONSERSs

Travel (Space Travel) & Plants Speaking part 1 Questions With Answers. These are the IELTS Speaking part 1 Topics and Questions on general topics about your life. Your answers will be from your life and experience.


Travel (Space Travel) & Plants Speaking Part 1 Questions With Answer

Question 1. Do you want to travel in outer space?

Answer – Frankly speaking till now, I never think about this, but I’m pretty sure that if I would get the opportunity shortly, then I would definitely like to visit any outer space since I saw in many movies that it is an adventurous task.

Question 2. What would you do if you had the opportunity?

Answer – If I would have this opportunity, then I would definitely encash this opportunity and love to visit outer space during this journey. I would click many photos as my memories, or I would take one of my best friends with me along at this.

Question 3. Do you think it’s necessary to see another planter

Answer – Well from the perspective of commoners I think it is not essential but from scientists point of view thinking about others other planets is vital since from that they come to know about many new things and many new discoveries for instance from evaluating the atmosphere at Mars scientists came to know that there is no gravity. There is the possibility of life over there so in this way we can learn many more things about other planets.

Question 4. When was the last time you went travelling?

Answer – I clearly remember last month me along with my cousins, had a trip to Manali where we saw many pilgrims and enjoys enjoyed ourselves a lot in the serene and tranquil valleys of Manali Anne. I believe definitely it is it was unforgettable is an unforgettable trip.

Question 5. Do you like to travel by air?

Well, I never had the opportunity to travel by plane however I’m inquisitive about this because one of my friend he is from Rich family and had many trips via plane most of the time he told me about his journeys. He made me more curious about travelling via air.

Question 6. Do you keep plants at home?

Answer – Yes, I do as at the home I have, I think, 25 posts in which I planted different kinds of plants such as colourful roses, some Lily flowers and some magnificent looking shrubs.

Question 7. What plant did you grow when you were young?

Answer – I vividly remember when I was young, I planted few roses in my garden that time, my Gran father really embraced this activity, Ann, every time he took me with them whenever WENT for gardening.

Question 8. Do you know anything about growing a plant?

Answer – Yes I do actually I learned this skill from my Gran father who was a great gardener, and he had great skills in gardening Anne most of the time I performed all these activities with them, and nowadays I think I’m capable of handling a garden efficiently will I could grow plants I believe of any species

Question 9. Do Indian people give plants as gifts?

Answer – As per my experience I don’t think people like to give plants as presents on the contrary people like to give material gifts such as watches, dresses, perfumes some usable things and so on but the plant is a scarce gift.

Follow Us on IELTSFever Instagram for more updates and the latest test tasks.

Also, Read Language & smile Speaking part 1 Questions With Answers

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top